Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2013

Στις 24 Φεβρουαρίου 2013 έγινε η κοπή της πίτας του Συλλόγου μας, με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων αυτού. Η ωραία αυτή εκδήλωση συνδυάστηκε (όπως και τον προηγούμενο χρόνο) με ημερήσια εκδρομή που οργάνωσε ο Σύλλογός μας, στην Τεγέα Αρκαδίας και τελικό προορισμό τις Καρυές Λακωνίας. Στην εκκλησία του χωριού είχαμε την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε αρτοκλασία και κατόπιν σε ταβέρνα της περιοχής να κόψουμε την πίτα μας, ανταλλάσοντας ευχές για Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, καθώς και να διασκεδάσου- με συνδυάζοντας καλό φαγητό, κρασί και χορό. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση μας .

πιτα 2013g

Πρώτη στάση μας ήταν η όμορφη και ιστορική εκκλησία στην Τεγέα.

πιτα 2013α

Αναμνηστική φωτογραφία των εκδρομέων στην Τεγέα.

πιτα 2013b

Η πραγματοποίηση αρτοκλασίας στην κεντρική εκκλησία στις Καρυές.

πιτα 2013c

H πίτα μας.

πιτα 2013d

Η κοπή της πίτα μας από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.

πιτα 2013e

Και το φλουρί έπεσε στον τυχερό κ. Θεόδωρο Μιχαλόπουλο (σύζυγο της συγχωριανής μας Βούλας Ρετσίνη). Για το λόγο αυτό ο Πρόεδρος του Συλλόγου, του παραδίδει ένα αξιόλογο βιβλίο σχετικά με την όμορφη ελληνική πρωτεύουσα.

πιτα 2013f

Τα «Παναγοπουλάκια» από αριστερά διακρίνονται:
ο Παναγιώτης, ο Βασίλης, η Μαρία, η Ντίνα, ο Αντρέας και ο Μιχάλης, ο οποίος μαζί με την αδερφή του Μαρία και τη σύζυγό του Ρούλα, καθώς και την κόρη τους Νικολέτα, ταξίδεψαν από το χωριό μας και μας έκαναν την τιμή να παρευρεθούν στην εκδήλωσή μας.

Σχολιάστε

Σχολιάστε